Entreprenørkørsel

Eksperter i Entreprenørkørsel

Hos PST Gruppen er vi eksperter i entreprenørkørsel

Hos PST Gruppen er vi eksperter i entreprenørkørsel. Vi tilbyder derfor en kombination af gode og skarpe priser, tilsat god service og muligheden for at løse enhver opgave for dig.

Ved entreprenørkørsel tilbyder vi primært kørsel med byggematerialer og råstoffer som for eksempel grus, sand, sten og jord.

Derudover tilbyder vi også flytning af dine entreprenørmaskiner mellem dine byggepladser. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine behov for entreprenørkørsel – så finder vi sammen en løsning.

Hos PST råder vi over vores egne og indlejede køretøjer. Langt de fleste af vores køretøjer har tandemtræk, som giver os de optimale muligheder for kørsel i alle slags terræn, samtidig med, at materialerne og råstofferne på læsset kan tippes, hvor end det ønskes.

Hos PST råder vi over tipladsbiler af forskellige størrelser, hvilket gør det muligt for os at komme frem ved selv de mindste passager, snævre veje samt levere større mængder ad gangen med de større biler, hvor der er plads til det. Alle bilerne er udstyret således at alle typer råstoffer og materialer inden for bygge- og anlægsbranchen kan transporteres hos os.

Ønsker du et tilbud på entreprenørkørsel, eller har du blot spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os på  75864055 eller på info@pstgruppen.dk. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.

Interesseret? Kontakt os her:

09-06-2023 (1)