Grusgrave

I vores grusgrave kan du finde alle typer sand, sten og grusmaterialer.

Vi har det nødvendige transport og udstyr til at ekspedere dig hurtigt og billigt

Af materialer i grusgraven kan nævnes:

Sand:

Vores sand bliver harpet i størrelsen 0-4 mm og overholder kravene til bundsikring. Det er nemt at stampe op og er derfor meget velegnet til indbygning af sandpuder.

Grus:

Vi har grus, der overholder de krav, der er til SG II og samtidig indeholder 30% knuste materialer. Vores stabilgrus er godkendt af vejdirektoratet.

Sten:

Vi har forskellige stenmaterialer – både vaskede og uvaskede samt lyse sten til gårdspladsen.
Leder du efter et specifikt materiale fra grusgraven, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores udbud.

Din garanti for god service

Hos PST Gruppen sætter vi service og pålidelighed højt. For os er det vigtigt, at du som kunde modtager de bestilte varer inden for de aftalte betingelser. Samtidig bestræber vi os på at være så effektive som muligt. Det får du gavn af som kunde, da det gør at vi kan holde priserne i bund og samtidig levere en høj kvalitet.

Skal du høre mere om vores priser? Vi skræddersyer priser til den enkelte kunde, så det passer til dine behov. Kontakt os i dag, og få din pris.

Har du spørgsmål vedrørende vores grusgrave, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75864055, skrive til os på info@pstgruppen.dk.

Interesseret? Kontakt os her:

09-06-2023 (1)