Køreplader

Udlejning og udlægning af køreplader

Hos PST Gruppen kan du leje køreplader i hele Danmark

Vi har lager flere steder rundt omkring i landet, så du altid er sikret en kort køreafstand samt en skarp pris på levering, udlægning og afhentning. Vi tilbyder vejledning og rådgivning baseret på flere års erfaring, så vi på bedst mulig måde imødekommer dine behov.

Du kan bruge kørepladerne til mange forskellige ting, som for eksempel til køreveje ud i ikke fremkommeligt terræn eller som beskyttelse på belægnings sten, græs mv. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om hvordan du kan bruge køreplader i dit næste projekt.

Vi leverer vores køreplader til mange forskellige erhverv og områder som for eksempel landbrug og byggeri. Vores specialbyggede kranbiler er designet til effektiv og hurtig udlægning af kørepladerne så du undgår spildtid.

Hos PST løser vi alle former for opgaver med køreplader. Ønsker du at høre mere om vores køreplader eller blot har spørgsmål til dit næste projekt med køreplader, er du velkommen til at kontakte os på 75864055 eller på mail info@pstgruppen.dk. Vi hjælper dig uanset om det er få køreplader eller et større anlægningsprojekt det handler om.

Interesseret? Kontakt os her:

09-06-2023 (1)